Skip to main content

Met iDEAL Wedden op Formule 1 Races

Het wedden op Formule 1 is een populaire manier om geld te verdienen voor mensen die een grote interesse hebben in de sport, gelukkig is daar in Nederland geen gebrek aan.

Er zijn veel verschillende manieren waarop mensen kunnen wedden op Formule 1, waaronder klassieke weddenschappen, live weddenschappen, en zelfs E-sports weddenschappen. Al deze verschillende manieren van wedden bieden verschillende voordelen voor de wedders, waaronder de mogelijkheid om geld te verdienen met hun kennis en ervaring met de sport. Nu Max Verstappen goed presteert bij Formule 1 is hier geen gebrek aan, iedereen lijkt zijn of haar mening klaar te hebben.

Red Bull auto Max Verstappen
De meeste Nederlandse Supporters staan vierkant achter Max Verstappen. Je ziet dat de meeste gokkers dan ook inzetten op Max tijdens het Raceweekend.

Nederlandse Bookmakers met Weddenschappen op Formule 1

Door de populariteit dat F1 met zich meebrengt bieden alle bookmakers Weddenschappen aan op deze sport. Wil je direct met iDEAL een storting maken? Klik dan hieronder verder naar een legale bookmaker in Nederland.

Geen legale bookmakers beschikbaar via deze site door aangepaste reclameregels per 1 juli 2023.

Weddenschappen voor Formule 1

Populair: Zet in op de Winnaar van de Race

Klassieke weddenschappen zijn een van de meest populaire manieren van wedden op Formule 1. Dit type wedden houdt in dat wedders geld inzetten op de uiteindelijke winnaar van een race of evenement. Er zijn verschillende soorten klassieke weddenschappen. Bij elk type weddenschap kunnen verschillende inzetmogelijkheden worden geboden, zoals de inzet op de winnaar van de race, de tweede plaats, de derde plaats, etc.

Naast deze standaardinzetten kan je ook wedden op het aantal Pitstops of het Team die de meeste punten binnenhaalt.

pitstop f1
De Pitstop bij een F1 race is een belangrijk onderdeel van de strategie.

Wie wordt de winnaar van het Kampioenschap?

Toekomstige weddenschappen (ook wel futures genoemd) zijn ook een populaire manier van wedden op Formule 1. Bij dit type weddenschap wedden wedders op de uiteindelijke winnaar van het kampioenschap voordat het seizoen begint of tijdens de het kampioenschap zelf.

E-Sports wint aan populariteit in Nederland

E-sports weddenschappen zijn een van de meest populaire manieren van wedden op Formule 1. Bij deze weddenschappen kunnen wedders geld inzetten op virtuele raceresultaten.

Korte beschrijving van Formule 1

Formule 1 is de koningsklasse van de autosport. Het is een zeer competitieve en technisch uitdagende sport die veel bekijks trekt over de hele wereld. Er zijn twintig coureurs die het tegen elkaar opnemen in een reeks van races die elk jaar worden gehouden. Hierbij strijden de Coureurs om de wereldtitel, terwijl de teams voor de constructeurskampioenschappen strijden. De races worden gehouden op een verscheidenheid aan banen over de hele wereld, waaronder Monaco, Silverstone (Groot-Brittannië), Monza (Italië) en natuurlijk Zandvoort.

Alles wordt uit de kast gehaald om een grote show van het Evenement te maken.

De Formule 1-auto’s zijn de meest geavanceerde machines in de autosport, met een enorme lijst aan extra’s waaronder vierwielaandrijving, geweldige aerodynamica en elektronische hulpmiddelen. De auto’s worden aangedreven door grote, krachtige motoren die meer dan 1000 pk produceren. De coureurs moeten een combinatie van technische vaardigheden en fysieke fitheid bezitten om de auto’s te besturen tijdens de races.

Vragen of opmerkingen? Bezoek onze Contactpagina.

Wat kost gokken jou? Stop Op Tijd 18+

Problemen met (online)-Gokken? Bezoek dan Loket Kansspel voor Gratis Hulp.