Skip to main content

Gratis Live Streams van Sportwedstrijden bij NL Bookmakers

Niet alle sportwedstrijden zijn beschikbaar bij de Nederlandse televisiekanalen. Op dat moment kunnen de online bookmakers een uitkomst bieden, daar zijn veel wedstrijden live te volgen nadat je bent ingelogd op het speelaccount. Zo kan je zonder een betaald televisie abonnement toch genieten van de gehele wedstrijd. Daarnaast is de kwaliteit van de Stream normaliter erg goed.

Om naar de live streaming van wedstrijden te kunnen kijken, moet je eerst een account aanmaken bij een bookmaker die deze functie aanbiedt. Wij raden de volgende Nederlandse aanbieders aan voor een goed aanbod van sportevenementen:

Geen legale bookmakers beschikbaar via deze site door aangepaste reclameregels per 1 juli 2023.

Vaak is deze functie pas beschikbaar wanneer je een minimum geldbedrag met iDEAL hebt gestort. Sommige bookmakers vereisen ook dat je een inzet doet op de wedstrijd. Bij de meeste NL bookmakers kan je gelukkig gratis kijken zonder enige voorwaarden.

Zodra je het registratieproces met iDIN hebt doorlopen kan je inloggen op het account en het live streaming-gedeelte bekijken. Hier kan je vervolgens de wedstrijden selecteren waarop je wil inzetten en deze live bekijken. De streaming is volledig gratis en verloopt in de meeste gevallen zonder (grote) vertraging tijdens de uitzending.

Live Stream hockey
De Live Stream bij een Hockeywedstrijd. Bij deze gratis streaming zijn niet altijd meerdere camerahoeken aanwezig.

Welke Evenementen worden Live uitgezonden?

De Live streams bij NL bookmakers is een functie waarmee gebruikers live beelden kunnen bekijken van sportwedstrijden waarop zij hebben ingezet. Dit betekent dat gebruikers live kunnen volgen hoe hun inzetten zich ontwikkelen, in plaats van afhankelijk te zijn van Google, televisie, radio of andere websites die wedstijden live volgen.

Evenementen die je kan volgen

Helaas zijn niet alle evenementen te volgen via een Live Stream. Dit heeft te maken met de rechten waarover Bookmakers beschikken. Normaliter kan je alleen wedstrijden kijken die niet op de Nederlandse TV worden uitgezonden.

De volgende sportevenementen worden vaak voorzien van een live stream:

  • Tennis (verschillende ATP en WTA-Toernooien)
  • Voetbal, waaronder de Coppa Italia en andere buitenlandse / vriendschappelijke wedstrijden. Daarnaast zijn ook de Bundesliga, Seria A en de La Liga gratis te bekijken
  • Tafeltennis, dit maakt deze sport erg populair voor Bookmakers
  • Dartwedstrijden
  • NBA wedstrijden van Basketbal
  • Cricketwedstrijden (voornamelijk in Azië waaronder Inda en Bangladesh)
  • Ijshockey (NHL)
  • Snooker waaronder The Master
  • Champions League Volleybal

Andere grote evenement zoals de Copa America, de Afrika Cup en de Cricket World Cup zijn ook volledig gratis beschikbaar.

Camera voetbal
De originele beelden van de Organisatie worden beschikbaar gesteld. Hierbij is vaak geen live commentaar aanwezig.

Zorg voor je een speelaccount aanmaakt bij een bookmaker dat de wedstrijden die je wilt kijken beschikbaar zijn. Lees je daarnaast in over de voorwaarden, moet je bijvoorbeeld eerst een inzet plaatsen?

Bij Unibet TV hoef je enkel in te loggen om een stream te starten:

Voorbeeld van een Tennis Livestream bij het WTA Tennis (vrouwen enkelspel). Inloggen in bij Unibet verplicht om wedstrijden via het KAMBI-PLATFORM te bekijken.

Voorwaarden voor Live Stream

Er zijn een aantal vereisten om live streaming bij Nederlandse bookmakers te kunnen gebruiken. In de meeste gevallen kan je al voor 5 euro de meeste wedstrijden voor een langere periode bekijken. Daarnaast is dit geen weggegooid geld, je kan dit inzetten op een wedstrijd van je eigen keuze.

Geld storten met iDEAL

Zo moeten gebruikers vaak een minimumbedrag op hun speelaccount hebben staan of een recente inzet hebben geplaatst. Op deze manier zorgen de Nederlandse bookmakers dat ze geen verlies draaien op deze dienst.

Restricties voor bepaalde landen

Ben je op Vakantie? Dan kan het zijn dat bepaalde streams niet beschikbaar zijn. Soms is er ook een vereiste dat gebruikers zich in een bepaald land bevinden, dit heeft te maken met de uitzendrechten waarmee ze te maken hebben.

Dit zijn beperkingen die zijn ingesteld om te voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent live streaming van sportwedstrijden.

Gebruik Chrome met een Goede internetverbinding

In sommige gevallen, kunnen er ook technische vereisten zijn zoals het gebruik van een specifieke browser of het hebben van een bepaald type internetverbinding. Dit is afhankelijk van de bookmaker en de technologie die zij gebruiken.

Nederlandse aanbieders accepteren allemaal Chrome als internetbrowser.

Schematische weergave (bijna) altijd beschikbaar

Bij het wedden op Sport kan je bijna altijd een Schematische weergave van het spel volgen. Hier wordt duidelijk het spelverloop weergegeven. Dit is een goed alternatief wanneer je geen goede internetverbinding hebt.

De Schematische weergave is een functie die je bij vrijwel alle online bookmakers kan vinden.

Vragen of opmerkingen? Bezoek onze Contactpagina.

Wat kost gokken jou? Stop Op Tijd 18+

Problemen met (online)-Gokken? Bezoek dan Loket Kansspel voor Gratis Hulp.